Om Papa's

Om Papa's

Papa's er en kendt, hyggelig og kvalitetsbevidst restaurant, der ligger i den østlige ende af Hernings gågade, med bl.a. Murphy's, Van Kok og Fox & Hounds som naboer.

Papa's to ejere har over 20 års erfaring i restaurantbranchen i Herning. Den røde tråd har altid været kvalitetsråvarer og service i top. Derfor er personalet nøje sammensat for at hele tiden holde kvaliteten og servicen i top.

Vi bruger stort set ikke en krone på reklamer. Vi lever af og samler på tilfredse kunder.

En unik smagsoplevelse

Vi bruger kun, og kun friske råvarer - vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi haft mange års samarbejde med et af landets førende cateringfirma, AB Catering (dansk cateringfirma). 

Alt mad i vores menukort er hjemmelavet - helt fra bunden og kun med de bedste råvarer. Vores hjemmebagte brød og pizzabund sikrer et vigtigt fundament i en uforglemmelig smagsoplevelse du vil få af at spise mad fra Papa's.

Vi er meget kendte for vores kebab, som består af 100% ren kalvekød. Vores kalvekebab er hjemmelavede, og dens ingredienser sikrer en smag man næppe oplever andre steder i byen.

Kåret til byens bedste pizza i 2012

December 2012 vandt Papa's Herning prisen for "Byens mest pragtfulde pizza". En titel vi er meget stolte af, og en titel som er et resultat af vores investering i kvalitetsråvarer og god service. 

Læs mere om vores pris her.

Vi glæder os til at byde dig varmt inden for hos Papa's i Herning.